Omgeving

Haarsteeg

In Haarsteeg is een prachtige wiel gelegen met een prachtige fiets- of wandelroute erom heen. In de zomer kunt u er ook een verfrissende duik nemen.

Heusden

Bij het logeren in onze B&B mag een bezoek aan de vestigingsstad Heusden niet ontbreken. In de karakteristieke straatjes en oude haven ontdekt u steeds tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels met fraaie gevelstenen. Er zijn leuke winkeltjes en goede restaurants. Heusden is gelegen aan de Maas met prachtige wandel- en fietspaden.

's-Hertogenbosch

De hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. In 's-Hertogenbosch kunt u de St. Jan bezichtigen, een stadswandeling maken door de historische stad, en een prachtige rondvaart maken over de Dieze, die u door en onder de stad voert! In de binnenstad vindt u ook overal leuke winkeltjes en veel restaurants en uitgaansmogelijkheden. Vergeet zeker de Bossche Bollen niet! Met de fiets ben je er in ruim een half uur.

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen

Op een half uur fietsen van Haarsteeg liggen de Drunense Duinen. Een prachtig natuurgebied met veel verschillende wandelroutes.